Pikkubussin vuokraus onnistuu Turussa

Haluaisitko kuljettaa suurempaa seuruettasi mukavasti vaikkapa lomamatkalle tai vierailulle toiseen kaupunkiin?

Pikkubussin vuokraus onnistuu kauttamme! Vuokraamme laadukkaita pikkubusseja asiakkaillemme juuri heidän tarvitsemakseen ajaksi.

Kysy lisää pikkubusseista ja vuokraa niistä sopivin itsellesi!

Muistathan tutustua myös hinnastoon. Huom. Kysy aina tarjouksia - hinta voi olla halvempi.

pikkubussi vuokraus Turku - Leerent

Ford Tourneo 280S (140 hv)

Vakionopeudensäädin, sadetunnistin ja 6 vaihdetta eteenpäin takaavat ajomukavuuden. Bussissa matkustaa 1+8 henkeä ja pöydällinen istuinryhmä mahdollistaa vaikkapa palaverien järjestämisen. Ilmastointi myös takana. Pikkubussin ajaminen vaatii B-kortin. Autossa on manuaalivaihteisto ja polttoaineena diesel. Vetokoukku.

                                                                                                                   

Takaisin ylös.

pikkubussi vuokraus Turku - Leerent

Ford Tourneo 300 M Kombi (140 hv)

Tämänkin mallin tuplailmastointi (ilmastointi myös takana) ja diesellisälämmitin takaavat mukavan ajon vuoden ympäri. Pikkubusseihin voidaan liittää myös taakkateline ja/tai suksiboksi. Vakionopeudensäädin, sadetunnistin ja 6 vaihdetta eteenpäin takaavat ajomukavuuden. Autossa on isommat jalka - ja takatilat. Bussissa matkustaa 1+8 henkeä. Pikkubussin ajaminen vaatii B-kortin. Autossa on manuaalivaihteisto ja polttoaineena diesel. Vetokoukku.

Takaisin ylös.

Kiinnostaako autovuokraus?

Jos haluaisit vuokrata auton meiltä, valitse lomakkeesta itseäsi kiinnostava vaihtoehto ja lähetä yhteystietosi meille. Me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, jotta pystymme yhdessä keskustelemaan vuokraustarpeestasi.

Kerro meistä kavereillesi