Laadukkaat vuokra-autot edulliseen hintaan

Soita: 0400 530 987

Käsityöläiskatu 16 A ( Rauhankadun kulmassa)
20100
TURKU

Renault Clio Sport Tourer 

Clio on kautta aikojen parhaiten myyty ranskalainen automalli ja se on voittanut peräti kaksi kertaa vuoden auto tittelin. Tällä hetkelläkin CLIO on segmenttinsä myydyin auto Euroopassa.Persoonallinen ja moderni Renault Clio Sport Tourer herättää intohimoisia tunteita. Sen aistilliset muodot, rohkeat kaaret ja pokkaukset, sekä muotokielen vahva voima viettelevät urheilullisella olemuksellaan. Clio Sport Tourer on moderni kaikkia yksityiskohtia myöten. Se on tyylikäs ja nykyaikainen farkku, jossa yhdistyvät ympäristön huomioiminen ja kaikkien matkustajien matkustusmukavuus. Manuaali. Bensiini.

Toyota Yaris Multidrive  

Tosi bensapihi tilava auto. Toyotan "oma elektroninen automaatti", joka eco ajolla kuluttaa alle 6L/100 km kohti. 5 ovea. Uuden sukupolven Yaris on kompakti ja viihdyttävä matkaseuralainen. Laadukkaat materiaalit ja hienostuneet yksityiskohdat. Teknologia tekee elämästäsi helpompaa- bluetooth, selvitä reittisi, kehittyneet mobiilipalvelut. Kompakti ja ketterä Yaris selviää tiukoista tilanteista. ABS -lukkiutumattomat jarrut + EBD -elektroninen jarruvoiman jako. Automaatti. Bensiini.

Toyota Avensis Valvematic Active Edition Touring Sports

http://www.etyres.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/Toyota-Avensis1.jpg

Uusi Toyota Avensis. Dynaaminen muotoilu kohtaa modernin teknologian. Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot ja dynaaminen uusi ulkonäkö, jossa pienintäkään yksityiskohtaa ei ole unohdettu – uusi Avensis on paras valinta. Manuaali. Bensiini.

Kiinnostaako autovuokraus?

Jos haluaisit vuokrata auton meiltä, valitse lomakkeesta itseäsi kiinnostava vaihtoehto ja lähetä yhteystietosi meille. Me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, jotta pystymme yhdessä keskustelemaan vuokraustarpeestasi.

Kerro meistä kavereillesi