Laadukkaat vuokra-autot edulliseen hintaan

Soita: 0400 530 987

Käsityöläiskatu 16 A ( Rauhankadun kulmassa)
20100
TURKU

Kia Rio  

alk. 48 € / vrk

Kuvahaun tulos haulle kia rio black

Kia Rio on suunniteltu kääntämään päät – joka tavalla. Tämä tyylikäs ja dynaaminen hatchback sisältää runsaasti ominaisuuksia: luokkansa yleistä tasoa parempi mukavuus ja varustelu, edistynyt teknologia, turvallisuusominaisuudet sekä matalat käyttökustannukset. Käytön edullisuus johtuu siitä, että polttoaineenkulutus on minimoitu ja CO2-päästöt ovat alimmillaan vain 94 g/km. Manuaali. Bensiini. Kaukosäätöinen Webasto esilämmitin.

Renault Clio Sport Tourer 

alk. 48 € / vrk

Clio on kautta aikojen parhaiten myyty ranskalainen automalli ja se on voittanut peräti kaksi kertaa vuoden auto tittelin. Tällä hetkelläkin CLIO on segmenttinsä myydyin auto Euroopassa.Persoonallinen ja moderni Renault Clio Sport Tourer herättää intohimoisia tunteita. Sen aistilliset muodot, rohkeat kaaret ja pokkaukset, sekä muotokielen vahva voima viettelevät urheilullisella olemuksellaan. Clio Sport Tourer on moderni kaikkia yksityiskohtia myöten. Se on tyylikäs ja nykyaikainen farkku, jossa yhdistyvät ympäristön huomioiminen ja kaikkien matkustajien matkustusmukavuus. Manuaali. Bensiini.

Toyota Yaris Multidrive  

alk. 49 €/vrk

Tosi bensapihi tilava auto. Toyotan "oma elektroninen automaatti", joka eco ajolla kuluttaa alle 6L/100 km kohti. 5 ovea. Uuden sukupolven Yaris on kompakti ja viihdyttävä matkaseuralainen. Laadukkaat materiaalit ja hienostuneet yksityiskohdat. Teknologia tekee elämästäsi helpompaa- bluetooth, selvitä reittisi, kehittyneet mobiilipalvelut. Kompakti ja ketterä Yaris selviää tiukoista tilanteista. ABS -lukkiutumattomat jarrut + EBD -elektroninen jarruvoiman jako. Automaatti. Bensiini.


 

Toyota Avensis Valvematic Active Edition Touring Sports

alk. 52 € / vrk

http://www.etyres.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/Toyota-Avensis1.jpg

Uusi Toyota Avensis. Dynaaminen muotoilu kohtaa modernin teknologian. Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot ja dynaaminen uusi ulkonäkö, jossa pienintäkään yksityiskohtaa ei ole unohdettu – uusi Avensis on paras valinta. Manuaali. Bensiini.

BMW 220i Cabriolet A Business Sport  

alk. 60 € / vrk