Leerent

Laadukkaat vuokra-autot edulliseen hintaan

Soita: 0400 530 987


Käsityöläiskatu 16 A ( Rauhankadun kulmassa)
20100 TURKU


Minileasing

Minileasing-vuokraus edellyttää vuokrausta vähintään kahden kuukauden ajalle.

Lue lisää »

Sijaintimme:

Vuokraamomme sijaitsee keskeisellä paikalla Turussa, joten meille on helppo tulla.

Katso kartasta »

Kiinnostuitko?

Puhelinpäivystys 24 h

Parhaiten saat vuokra-auton soittamalla, vastaamme aina.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Leerent
Käsityöläiskatu 16
20100 TURKU

Y-tunnus: 0829300-4
Puh: 0400 530 987

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Leerent:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Vuokraa auto minimi 3 h / 20 €, halvempi kuin potkulauta.

Esim. viikonloppu tarjous

Hydridi

Ladattava hybridi BMW 330e. Akulla ajaa n. 60 km, voi ladata missä vain, myös tavallisesta pistorasiasta. to - ma 170 € sis. 500 km, 1 vrk 60 € / 120 km.

Soita ja varaa: 0400 530 987

Säännöllisesti huolletut ja hyvin ylläpidetyt autot kilpailukykyisin hinnoin!

Hinnat alk. 48€/vrk

PREMIUM AUTOJEN VUOKRAUS

Valikoimastamme löytyy exlusiivisiä pikkubusseja, jotka pehmeästi kyydittävät seurueesi kohteeseen, sekä tilavat pakettiautot kuljetustarpeisiisi. Vai etsitkö ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa perus polttomoottoriautolle? Meiltä laadukkaat BMW lataushybridit, joita voit käytännössä ajaa ilman polttoainekuluja.

Pakettiautomme ovat puhtaita ja niitä on eri kokoisia.

Hyvä autoa käyttävä henkilö,

Sinä voit olla edelläkävijä ympäristöystävällisessä auton käytössä.
Autosi käyttö voisi olla taatusti edullisempaa kuin se keskimäärin on.
Autosi, jota käytät, voisi olla hiljainen, käyttäisi polttoainetta keskimääräistä vähemmän, sekä olisi todella exlusiivinen.
Meidän kauttamme se on mahdollista. Voit nimittäin miniliisata sellaisen auton, esimerkiksi:


Toyota Yaris Multi Drive              BMW 330e
automaatti
                                    
iPerfomance sedan
Katso erikoistarjous
                    (ladattava hybridi)
Yaris

770 € / 2100 km / kk            1080 € / 2100 km / kk

Olemme toimineet jo lähes 20 vuotta alalla ja nyt olemme erikoistuneet mm. ladattaviin hybridiautoihin.

Ladattavia hybridejä meillä on vain rajoitettu määrä. Joten kannattaa olla nopea. Minimi aika miniliisingille on vain 2 kk, muuten hinnaston mukaan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Monipuolinen autovuokraamo Turusta valmiina palvelemaan sinua

Etsitkö perheellesi laadukasta vuokra-autoa, jonka kanssa lomamatka vaikkapa Lappiin tai Keski-Eurooppaan sujuisi mukavasti? Vai tarvitsetko tilavaa pakettiautoa muuttohommaa helpottamaan?

Jos kyllä, Leerent on sinulle oikea autovuokraamo! Tarjoamme Turussa asiakkaillemme korkeasti varusteltuja ja turvallisia vuokra- ja minileasing-autoja edulliseen hintaan.

Vankka kokemus

Olemme jo selvästi lähes 20 vuoden ajan tarjonneet tuhansille tyytyväisille asiakkaille oikean auton heidän tarpeisiinsa. Hyvin varustellut henkilöautot ja muu kalusto takaavat sen, että perhe- ja työmatkat sekä lomat ja muutot onnistuvat sujuvasti.

Tutustu vuokra-autoihin!!

Muistathan, että palveluumme kuuluu nyt myös helppo minileasing.

Käänny meidän puoleemme

Vuokraamomme sijaitsee Turussa Käsityöläiskadulla (Rauhankadun kulmassa), mutta palvelemme mielellämme asiakkaitamme myös lähikuntien alueilta. Ota yhteyttä!

Vuokra-auto


Osta vuokra-auto!

Uusimme kalustoamme jatkuvasti, joten myymme säännöllisesti huollettuja autojamme mukavaan hintaan. Kysy lisää!

Ajankohtaista

  • 02.09.2019
    Uutuutena minileasing

    Minileasing mahdollistaa edullisemmat hinnat sekä lyhyemmät ajat sitoutumiselle (min. 2 kk). Hinnat sisältävät kaiken muun paitsi polttoaineen: siis myös käyttöverot ja Kasko-vakuutuksen (omavastuu max 500 € / normaalisti 1000 €). Lue lisää!

    Lue lisää
  • 02.09.2019
    Arkisin ei luovutusmaksua

    Muistathan, että mieluiten vastaanotamme tiedusteluja, varauksia ja noutoja ma-pe klo 8-18. Muina aikoina perimme auton noudosta 12 euron luovutusmaksun.

    Lue lisää