Laadukkaat vuokra-autot edulliseen hintaan

Soita: 0400 530 987

Käsityöläiskatu 16 A ( Rauhankadun kulmassa)
20100
TURKU

Kia Rio  

alk. 48 € / vrk

Kuvahaun tulos haulle kia rio black

Kia Rio on suunniteltu kääntämään päät – joka tavalla. Tämä tyylikäs ja dynaaminen hatchback sisältää runsaasti ominaisuuksia: luokkansa yleistä tasoa parempi mukavuus ja varustelu, edistynyt teknologia, turvallisuusominaisuudet sekä matalat käyttökustannukset. Käytön edullisuus johtuu siitä, että polttoaineenkulutus on minimoitu ja CO2-päästöt ovat alimmillaan vain 94 g/km. Manuaali. Bensiini. Kaukosäätöinen Webasto esilämmitin.

Renault Clio Sport Tourer 

alk. 48 € / vrk

Clio on kautta aikojen parhaiten myyty ranskalainen automalli ja se on voittanut peräti kaksi kertaa vuoden auto tittelin. Tällä hetkelläkin CLIO on segmenttinsä myydyin auto Euroopassa.Persoonallinen ja moderni Renault Clio Sport Tourer herättää intohimoisia tunteita. Sen aistilliset muodot, rohkeat kaaret ja pokkaukset, sekä muotokielen vahva voima viettelevät urheilullisella olemuksellaan. Clio Sport Tourer on moderni kaikkia yksityiskohtia myöten. Se on tyylikäs ja nykyaikainen farkku, jossa yhdistyvät ympäristön huomioiminen ja kaikkien matkustajien matkustusmukavuus. Manuaali. Bensiini.

Toyota Yaris Multidrive  

alk. 49 €/vrk

Erikoistarjous Toyota Yaris multidrive automaatti. 31.8.2017 saakka.

1 - 7 vrk 8 - 14 vrk 15 - 21 vrk 22 - 28 vrk 28 vrk + yli Ylim. Km:t
€/km/vrk €/km/vrk €/km/vrk €/km/vrk €/km/vrk
30 / 100 27 / 90 24 / 80 22 / 73 20 / 67 0,47 €

Tosi bensapihi tilava auto. Toyotan "oma elektroninen automaatti", joka eco ajolla kuluttaa alle 6L/100 km kohti. 5 ovea. Uuden sukupolven Yaris on kompakti ja viihdyttävä matkaseuralainen. Laadukkaat materiaalit ja hienostuneet yksityiskohdat. Teknologia tekee elämästäsi helpompaa- bluetooth, selvitä reittisi, kehittyneet mobiilipalvelut. Kompakti ja ketterä Yaris selviää tiukoista tilanteista. ABS -lukkiutumattomat jarrut + EBD -elektroninen jarruvoiman jako. Automaatti. Bensiini.


 

Toyota Avensis Valvematic Active Edition Touring Sports

alk. 52 € / vrk

http://www.etyres.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/Toyota-Avensis1.jpg

Uusi Toyota Avensis. Dynaaminen muotoilu kohtaa modernin teknologian. Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot ja dynaaminen uusi ulkonäkö, jossa pienintäkään yksityiskohtaa ei ole unohdettu – uusi Avensis on paras valinta. Manuaali. Bensiini.

BMW 225xe  Active Tourer Business M Sport ladattava hybridi

alk. 55 € / vrk

Kuvahaun tulos haulle BMW 225xe iPerformance Active Tourer black

Yhdistämällä BMW eDrive -tekniikan ja BMW TwinPower Turbo -moottorin BMW 225xe iPerformance Active Tourer tarjoaa sekä sähköisen ajoelämyksen että rajoittamattoman liikkuvuuden. Näiden kahden voimansiirtojärjestelmän älykäs yhteistyö tarjoaa asiakkaan käyttöön sähkötoimisen xDrive-nelivedon. Järjestelmä sovittautuu automaattisesti vallitseviin tieolosuhteisiin ja tarjoaa aina parhaan vetopidon – keskikulutuksen ja CO2-päästöjen ollessa 2,1–2,0 l/100km ja 49–46 g/km. Automaatti. Bensiini plus / tai sähkö. Paljon varusteita.

BMW 220 Gran Tourer A xDrive M Sport  

alk. 60 € / vrk

Aiheeseen liittyvä kuva

Jännittävään arkeen ja rennoille reissuille: reilunkokoisen tavaratilansa, jopa seitsemän istumapaikkansa ja lukuisien säilytysmahdollisuuksiensa avulla BMW 2-sarjan Gran Tourer sovittautuu kaikkiin mukavuusvaatimuksiin. Eikä se ole pelkästään fiksu, vaan myös varsin urheilullinen, siitä pitävät huolen atleettiset muodot ja kierrosherkät 3- ja 4-sylinteriset, BMW TwinPower Turbo -tekniikalla varustetut moottorit. Automaatti. Diesel. Paljon varusteita.

BMW 220i Cabriolet A Business Sport  

alk. 60 € / vrk